C.V.

Erhvervserfaring

2009-????
Selvstændig journalist
Er glad og lykkelig for livet som fri fugl. Jeg arbejder for forskellige kunder i både Danmark og Grønland. 

2005-2009
Partikonsulent/Pressechef for Demokraterne
Er taknemlig for at have boet og arbejdet i Grønland – et samfund der på nogle måder er ligesom herhjemme, men som på de fleste er helt sit eget. Jeg arbejdede for det liberale parti Demokraterne. Mine opgaver var mangeartede, men de vigtigste var daglig rådgivning af politikere både mundtligt og skriftligt samt udvikling af mere langsigtede strategiplaner.

2004-2005
Journalist i Hjemmeværnskommandoen
Jeg arbejdede primært som web-redaktør, hvor mit job var at udvikle hjemmeværnets hjemmeside med henblik på at få flere medlemmer af hjemmeværnet til dagligt at holde sig opdateret. Herudover skrev jeg artikler til Hjemmeværnsbladet og deltog i den almindelige servicering af pressen.

2003-2004
Journalist på Viasat Sport
Her arbejdede jeg primært som tv-journalist, men skrev også artikler til onside.dk. Fungerede derudover i en kortere periode som informationsmedarbejder i forbindelse med lanceringen af to nye tv-kanaler (Viasat Sport 2 og 3)

2001-2002
Journalistpraktikant på Viasat Sport
Jeg lærte TV-håndværket fra bunden ved at producere indslag til de daglige nyheder samt til magasinprogrammerne Onside og Champions League.

2000-2001
Journalistpraktikant hos TDC Internet
Jeg havde ansvaret for at lave temaer til TDC’s daværende internetsatsning – opasia.dk. Temaer, der skulle indeholde både skrevne artikler, lyd, billeder, oplæg til debatter, debatforum og afstemninger. Det blev til så forskellige temaer som doping, det amerikanske præsidentvalg, jul og prostitution. Herudover udarbejdede og redigerede jeg nyheder til portalen, så den hele tiden var opdateret.

1998-1999
Administrativ medarbejder hos Alm. Brand
Bistod med lettere sagsbehandling i koncernens afdeling for autoskader.


Uddannelse


1999-2003
Danmarks Journalisthøjskole

Afsluttede uddannelsen med karakteren 11 (gammel skala) for en artikel indenfor genren narrativ journalistik. Ideen bag narrativ journalistik er at researche en historie så grundigt, at det er muligt at skrive fortællingen med den sikkerhed og de dramaturgiske virkemidler, som kendes fra romaner og spillefilm.


1994-1997
Samfundsfag og Administration på Aalborg Universitet

Afsluttede uddannelsen med karakteren 9 for et projekt om koalitioner mellem EU-landene i forbindelse med udarbejdelsen af Amsterdam-traktaten.